VIDEO: Turški minister grozi: Najhujše še pride! To, kar ste videli, ni nič proti temu, kar se bo zgodilo! Izpostavljeno

  • Napisal  vir: voiceofeurope.com / STA/ J.S.
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
Turški notranji minister Suleyman Soylu./ Vir: voiceofeurope.com Turški notranji minister Suleyman Soylu./ Vir: voiceofeurope.com

Evropska unija je tista, ki ni držala obljub glede migrantov, je dejal tiskovni predstavnik urada predsednika Erdogana,  Fahrettin Altun.

Turški notranji minister Suleyman Soylu je dejal, da Grčija migrantov ne bo mogla ustaviti, saj se vremenski pogoji izboljšujejo, poleg tega je Turčija okrepila varnostne ukrepe na grški meji za ustavitev vračanja migrantov v Turčijo.

Opozoril je, da je več tisoč migrantov na meji z Grčijo šele začetek in da jih je pričakovati veliko več. Zatrdil je, da je v Grčijo iz Turčije odšlo že več kot 143.000 migrantov, česar pa ni mogoče preveriti.

Poglejte si VIDEO.

najhujše še pride

Grčija sicer vztraja, da ne dovoli novih prihodov ne po morju in ne po kopnem. So pred vrati spopadi? Še hujša migrantska kriza, kot leta 2015?

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.