fbpx

Še eno ugledno priznanje najbolj priljubljeni kavi pri nas

foto: arhiv Demokracije foto: arhiv Demokracije

Barcaffè, ki letos praznuje 50 let, se je pridružila prestižnemu klubu Superbrands Slovenija 2020. Priznanje najbolj zaupanja vredni kavi pri nas med drugim omogoča tudi širšo mednarodno prepoznavnost in vzpostavitev poslovnih odnosov med predstavniki Superbrands blagovnih znamk v Sloveniji.

 

V Sloveniji je bilo po lanskih podatkih Urada za intelektualno lastnino registriranih 25.421 blagovnih znamk, samo 1 odstotek pa lahko preide Superbrands cenzus. »Priznanje Superbrands Slovenija nam med drugim omogoča večjo ozaveščenost pri dobaviteljih, širšo mednarodno prepoznavnost in vzpostavitev številnih poslovnih odnosov med predstavniki Superbrands blagovnih znamk. Predvsem pa je tudi priložnost za še večjo rast, inovativnost in nove izzive v bližnji prihodnosti. Zato iskrena hvala vsem, ki so nas nominirali in pripomogli k našemu uspehu. Skupaj zmoremo vse,« so dodali v  Barcaffju, kjer letos obeležujejo tudi 50 let delovanja.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.