Qatar Charity, ki je dokazano financiral teroristične organizacije, kot je Al Kaida, bo dala IOM-u denar za migrante v BiH Izpostavljeno

  • Napisal  vir: klix.ba
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
Migranti Foto E. M.Klix.ba Migranti Foto E. M.Klix.ba

V Sarajevu bodo danes podpisali dogovor med organizacijo Qatar Charity in Mednarodno organizacijo za migracije (IOM). Qatar Charity bo namenil 364.050 dolarjev za potrebe migrantov v BiH. Iz IOM so sporočili, da bo projekt 12 mesecev zagotavljal izboljšane razmere v začasnih sprejemnih centrih za migrante v BiH.

 

V načrtu sta izboljšanje obstoječe infrastrukture in širitev trenutnih kapacitet sprejemnih centrov, manjše aktivnosti pa bodo namenjene tudi podpori lokalnih skupnosti, ki sprejemajo migrante.

Dogovor bosta podpisala Faisal Rashid A. T. Alfehaida, pomočnik izvršnega direktorja pri Qatar Charity, in Dražan Rozić, projektni koordinator za upravljanje z migracijami v BiH, slednji sicer v imenu IOM.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.