fbpx

Odzivi družbenih omrežij na srečanje Janša-Kurz, ki se je končalo z osvojitvijo Triglavske stene: “Kapo dol”

  • Napisal  Aleš Ernecl / Nova24tv
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
foto: Dragan Tatić / BKA / Twitter profil S. Kurz foto: Dragan Tatić / BKA / Twitter profil S. Kurz

Srečanje slovenskega predsednika vlade Janeza Janše z avstrijskim kolegom Sebastianom Kurzem je dodobra završalo v slovenski in mednarodni javnosti, dogodek, še zlasti njuno kasnejše druženje v slovenskih gorah pa je bilo s strani mnogih proglašeno za primer diplomatskega in marketinškega mojstrstva. Za vas smo v iskanju odzivov na srečanje omenjenih voditeljev prečesali družbena omrežja, zlasti Facebook in Twitter.

 

Odkar je predsednik slovenske vlade Janez Janša se zdi, da je Slovenija prenehala biti diplomatsko obskurno prizorišče in se je prebila iz večletne diplomatske marginalnosti. Spoštovanje do naše države in do predsednika vlade namreč eden za drugim s svojimi obiski izkazujejo voditelji pomembnih gospodarskih in političnih partnerskih držav in obisk avstrijskega kanclerja Sebastiana Kurza ni bil izjema. Evropska politična velikana sta si na vsakem koraku izkazovala medsebojno naklonjenost in pripravljenost za sodelovanje med državama.

Več si lahko preberete TUKAJ.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.