Globalni škodljivec Soros skuša prek Amnesty International preprečiti referendum o tradicionalni družini Izpostavljeno

  • Napisal  I.Š./Nova24TV
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
George Soros. (Slika: Nova24TV) George Soros. (Slika: Nova24TV)

Nevladna organizacija Amnesty International, ki jo financira milijarder George Soros, poskuša v Romuniji ustaviti referendum, ki bi definiral poroko kot zvezo med možem in ženo.

Referendum za jasnejšo določitev poroke z ustavo je sprožila peticija Koalicije za družino, ki so jo po pisanju Voice of Europe podprli trije milijoni Romunov. Referendum bi spremenil 48. člen romunske ustave in s tem določil, da je temelj družine poroka med “moškim in žensko” in ne med “soprogoma.”

Romunski poslanci so predlog referenduma potrdili z veliko večino in razpisali referendum s tem vprašanjem za 7. oktober. To pa je zmotilo Amnesty International, ki namerava izpodbijati izpeljavo referenduma na romunskem ustavnem sodišču, da bi preprečili Romunom, da sami odločajo o svoji prihodnosti in definiciji poroke. S tem se Amnesty International, ki je mednarodna nevladna organizacija, vpleta v politično in demokratično voljo Romunov, saj jim želi vsiliti svoje arbitrarne in subjektivne definicije ter jim tako diktirati, kako naj živijo v svoji državi.

Kot razlog za svoje politično motivirano početje so navedli, da bi lahko referendum vodil do kršitve mednarodnih človekovih pravic in spodbujal “homofobno diskriminacijo” v državi. Ob tem je smiselno poudariti, da se je organizacija med nedavnim referendumom o splavu na Irskem znašla pred sodiščem zaradi nezakonite donacije Georga Sorosa, ki je niso želeli vrniti nazaj.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.