Čigava življenja štejejo? Temnopolti morilec z mačeto ubil očeta leto dni starega otroka

  • Napisal  Ivan Šokić / Nova24tv.si
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
Fotografija je simbolična. (foto: Wikipedia) Fotografija je simbolična. (foto: Wikipedia)

V torek, 14. julija je v predelu Heath Townu, v mestu Wolverhampton v Angliji, prišlo do napada z mačeto. Policija še vedno išče črnega napadalca, ki so ga identificirali kot 20-letnega Seana Bulla, ki je z mačeto sredi belega dne pokončal 24-letnega očeta enoletnega otroka Pauliusa Petrasiunasa.

 

Umorjenega 24-letnega Pauliusa Petrasiunasa so našli v travi pred bloki v Heath Townu malo po 17. uri. Po pričevanju Petrasiunasovih prijateljev umorjeni izhaja iz Litve, s partnerico Taylo Shakeisha pa je imel 13-mesečnega sina.

Policija aktivno išče morilca, začuda so tokrat objavili ime in fotografijo osumljenega Seana Bulla. “Kdorkoli, ki bi ga ščitil zaradi zavajajočega občutka zvestobe, naj se zaveda, da bo s tem zagrešil prekršek in se ga lahko preganja,” je opozoril inšpektor Jim Mahon.

Več si lahko preberete TUKAJ.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.