Znameniti nekdanji tekač Bolt se je odpovedal še nogometu, zdaj gre v poslovne vode

  • Napisal  STA, G. B.
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
foto: Wikipedia foto: Wikipedia

Nekdanji jamajški atletski superzvezdnik Usain Bolt se je odločil, da je njegove nogometne kariere konec in se bo zdaj posvetil poslovnim priložnostim. "Mojega športnega življenja je konec, posvetil se bom drugim zadevam," je povedal 32-letnik, osemkratni olimpijski ter 11-kratni svetovni prvak v sprintu.

 

Bolt je konec lanskega leta preizkusno zaigral za avstralsko ekipo Central Coast Mariners, a si ni izboril pogodbe. Kasneje je zavrnil ponudbo malteške Vallette, kakšnih odmevnejših ponudb ni dobil.

Za jamajško televizijo je povedal, da je njegove nogometne kariere zdaj konec, ni pa še želel razkriti, s čim se bo ukvarjal v preostanku življenja. "Ne želim priklicati prekletstva, zato ne bom razkrival podrobnosti. Preizkušam več stvari in poskušam postati poslovnež," je povedal Bolt, še vedno svetovni rekorder na 100 in 200 metrov.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.