Policija v Budimpešti aretirala domnevnega lastnika Football Leaksa

  • Napisal  Demokracija
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
Identiteta glavnega osumljenca za krajo okrog 70 milijonov nogometnih dokumentov je ostala skrivnost. (foto: Twitter) Identiteta glavnega osumljenca za krajo okrog 70 milijonov nogometnih dokumentov je ostala skrivnost. (foto: Twitter)

V Budimpešti so aretirali 30-letnega Portugalca, ki naj bi bil lastnik spletne strani Football Leaks. Novico je razkrila portugalska policija, o aretaciji pa poročajo številni evropski mediji. Identiteta glavnega osumljenca za krajo okrog 70 milijonov nogometnih dokumentov je ostala skrivnost.

 

Portugalski mediji poročajo, da je policija 30-letnega moškega iskala zaradi kraje zaupnih dokumentov portugalskemu nogometnemu velikanu Benfici, in da je aretirani lastnik spletne strani Football Leaks. Ta je skrbela, da so v javnost prišli dokumenti, pogodbe in elektronska sporočila, ki so v zadrego spravili številne zveze, klube in posameznike.

Portugalska se nadeja, da bo Madžarska osumljenca izročila v treh do štirih tednih.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.