fbpx

Novomeški košarkarji v 10-dnevno karanteno

Novomeški košarkarji v 10-dnevno karanteno

Po današnji odločitvi Nacionalnega inštituta za javno zdravje (NIJZ) je bila po nedeljski tekmi v Ljubljani košarkarjem Krke odrejena 10-dnevna karantena, so sporočili iz novomeškega kluba. Na spletni strani dolenjskega kluba so tudi zapisali, da bodo javnost sprotno obveščali o vseh nadaljnjih ukrepih.

V nedeljo so košarkarji in člani strokovnega štaba članske ekipe Cedevite Olimpije opravili protokolarno testiranje na covid-19 pred tekmo drugega kola evropskega pokala. V nedeljo zvečer je bil ljubljanski klub obveščen o pozitivnem primeru znotraj članske ekipe, zavoljo tega sta bili obe ekipi Cedevita Olimpija in Krka po tekmi uvodnega kroga v regionalni logi Aba napoteni v samoizolacijo.

Novico o tem so iz ljubljanskega kluba sporočili že v nedeljo zvečer, direktor Cedevite Olimpije Davor Užbinec je v zvezi s tem dejal: "Med glavnim odmorom tekme med Cedevito Olimpijo in Krko smo prejeli informacijo, da je eden od igralcev našega članskega moštva pozitiven na covid-19. V tem tednu je ekipa dvakrat prestala testiranje. Po povratku iz Pariza smo opravili prvi test, vsi rezultati pa so bili negativni. V nedeljo zjutraj smo znova po protokolu evropskega pokala opravili še eno testiranje, saj nas v sredo v Stožicah čaka tekma z Bursasporom. Igralec ne kaže nobenih simptomov bolezni."

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.