Kako je Ibrahimović nalomil k homoseksualnosti nagnjenega soigralca, ki ga je poljubil! Izpostavljeno

Zlatan Ibrahimović. (Slika: Wikipedia) Zlatan Ibrahimović. (Slika: Wikipedia)

Kaj naredi pravi moški, ko ga drugi moški želi poljubiti ali ga celo poljubi? Z nekaj udarci ga opozori, da naj tega ne počne več. To je občutil Nizozemec Andy van der Meijde, ki je poljubil Zlatana Ibrahimovića.

Da z nogometnim superzvezdnikom Zlatanom Ibrahimovićem ni šale, je na svoji koži občutil Andy van der Meijde, ki je bil v začetku tisočletja velik nizozemski nogometni up. Zdaj je za televizijo VTBL opisal anekdoto z Ibrahimovićem.

Z igralcem bosanskih korenin je bil zelo velik prijatelj. Ko sta igrala za Ajax in sta nekoč skupaj sedela v avtobusu, je Ibrahimović zaspal.

»V meni so se prebudila homoseksualna nagnjenja in sem ga poljubil na usta,« je povedal van der Meijde in nadaljeval: »Veste, kaj je bilo? Dobil sem nekaj udarcev v glavo.«

Prijateljstva je bilo seveda hitro konec.

Video si lahko ogledate TUKAJ.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.