fbpx

Brisača z zadnje tekme Kobeja Bryanta prodana za 33.000 dolarjev

Bryant s hčerko Gianno (foto:twitter) Bryant s hčerko Gianno (foto:twitter)

Brisača, ki jo je uporabil legendarni košarkar Kobe Bryant na zadnji tekmi v ligi NBA, je bila na dražbi v Arizoni prodana za 33.000 dolarjev. Kupila jo je oseba, ki namerava v Kaliforniji odpreti muzej posvečen Los Angeles Lakers.

Kobe Bryant je zadnjo tekmo v ligi NBA odigral 13. aprila 2016 proti Utah Jazz. Tedaj je - po dvajsetih sezonah in petih naslovih prvaka - dosegel kar 60 točk in se v čustvenem nagovoru publiki poslovil z besedami "Mamba out".

Brisačo, ki je bila predmet dražbe, je nek navijač tistega dne potegnil z ramen Bryanta, ko je ta hodil proti slačilnici. Eno leto kasneje je, kot poroča CNN, navijač to brisačo prodal za 9000 dolarjev.

Bryant je umrl 26. januarja letos v helikopterski nesreči, v kateri je življenje izgubila tudi njegova 13-letna hčerka Gianna, ter sedem drugim oseb.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.