Življenje na veliki nogi - poslovna potovanja direktorja Stanovanjskega sklada RS Remca na račun davkoplačevalcev niso skromna!

  • Napisal  A. B. / Nova24tv
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
Črtomir Remec živi na veliki nogi. (foto: STA) Črtomir Remec živi na veliki nogi. (foto: STA)

Mislili bi si, da bo naloga direktorja Stanovanjskega sklada RS skrbeti za stanovanjski sklad, a očitno ima direktor več kot preveč časa na razpolago, kakor tudi davkoplačevalskega denarja. Tako je za razna poslovna potovanja v zadnjih dveh letih porabil več kot šest in pol tisoč evrov.

 

Javni stanovanjski sklad je lep primer, kako se za najbolj nesmiselne stvari zapravlja denar davkoplačevalcev. Iz podatkov javnega Stanovanjskega sklada RS, ki so nam jih posredovali iz stanovanjskega sklada, je razvidno, da je direktor Črtomir Remec v zadnjih dveh letih za razna poslovna potovanja zapravil vrtoglavih šest in pol tisoč evrov.

Ta številka naraste na 7.874,82 evra, če prištejemo še vsa izplačila pri plači, ki vključujejo dnevnice, kilometrine in druge stroške. Ob tem se lahko samo vprašamo, zakaj neki mora direktor Stanovanjskega sklada RS potovati po vsej Evropi, če pa se stanovanja gradijo v Sloveniji?

Celoten članek si lahko preberete TUKAJ.

nazaj na vrh