V UKC Maribor zaradi gripe omejili obiske

  • Napisal  STA, B.S.
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
UKC Maribor UKC Maribor

V Univerzitetnem kliničnem centru (UKC) Maribor so zaradi pojava gripe in drugih virusnih obolenj dihal z današnjim dnem omejili obiske na eno zdravo odraslo osebo, omejitev velja do preklica, so sporočili iz bolnišnice. Kot so dodali, obiske v porodnišnici priporočajo le možu oziroma partnerju in sorojencem.

V porodnišnici priporočajo obiske le možu oziroma partnerju in sorojencem, ki nimajo znakov virusnih obolenj in gripe, izključno v času obiskov. To lahko storijo od ponedeljka do petka od 10.30 do 11.30 in od 16. do 17. ure, ob sobotah, nedeljah in praznikih pa od 14. do 15. ure, so zapisali v UKC Maribor.

Obiskovalce v UKC Maribor še naprošajo, da ob obisku v bolnišnici upoštevajo navodila zdravstvenih delavcev, dosledno upoštevajo omejitev obiskov in tako pripomorejo k preprečitvi širjenja virusnih obolenj med pacienti in zaposlenimi.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.