Twitter podivjal od kritik do Marjana Šarca: Posledice bodo očitno dosegle tudi državna podjetja, ki se bodo uklonila procesu cenzure

  • Napisal  Ivan Šokić/Nova24TV
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
Marjan Šarec (foto: STA). Marjan Šarec (foto: STA).

Kdor seje veter, bo žel vihar. Tako se je zgodilo tudi premierju Marjanu Šarcu, ki je podjetjem namenil poziv, naj ne oglašujejo v drugače mislečih medijih na podlagi izgovora o omejevanju svobode govora zaradi “najmanj homofobije in rasizma”. Kot je videti po odzivih na socialnih omrežjih, so ljudje ogorčeni, da je slovenski premier tako hitro pripravljen poteptati svobodo govora in se prikloniti levičarskim aktivistom, ki zahtevajo cenzuro drugače mislečih.

Potem ko se je predsednik vlade Marjan Šarec odzval na pozive, naj se izjasni glede svojega stališča o domnevni spornosti oglaševanja podjetij v državni lasti v medijih, ki naj bi širili sovražne vsebine, so svoje povedali tudi uporabniki socialnih omrežij, ki nad izjavo predsednika vlade niso bili nič kaj navdušeni.

Številni so izpostavili, kako gre za navadno licemerje, saj je izgovor o preganjanju “sovražno nastrojenih vsebin”zgolj cenzura drugače mislečih.

Več http://nova24tv.si/slovenija/twitter-podivjal-od-kritik-do-marjana-sarca-posledice-bodo-ocitno-dosegle-tudi-drzavna-podjetja-ki-se-bodo-uklonila-procesu-cenzure/

Ivan Šokić/Nova24TV

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.