To so vladarji v Pomurju, ki preko medijev in policije želijo vplivati na politiko z aferami in diskreditacijo

  • Napisal  A. G./Nova24TV
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
Aleksander Jevšek, Dejan Židan, Uroš Hakl (foto: Demokracija) Aleksander Jevšek, Dejan Židan, Uroš Hakl (foto: Demokracija)

Vladarji v Pomurju – stranka SD in “nedolžno” glasilo Večer, ki ga imata v rokah tajkunska družina Hakl, blizu Dejanu Židanu in pomurskemu lobiju in nekdanji policist Aleksander Jevšek, župan Murske Sobote in vidni član Socialnih demokratov, ki ima še vedno močne zveze v policiji – tvorijo sklenjen in usklajen krog vplivnežev, ki pojasni, zakaj so se spravili na Stanka Recka iz Dolnjih Slaveč in ga kot kandidata SDS na prihajajočih volitvah v državni zbor obtožili domnevnega razpečevanja otroške pornografije.

Cilj te akcije je dikreditirati stranko SDS, ki je v Pomurju bistveno močnejša od Židanovih Socialnih demokratov.

Spomnimo, da sama pridobitev Večera le ni bila tako nedolžna, da bi lahko tako brez preverjenih informacij (pa ne bi bilo prvič) širili neresnice z namenom diskreditacije.

Več http://nova24tv.si/slovenija/to-so-vladarji-v-pomurju-ki-preko-medijev-in-policije-zelijo-vplivati-na-politiko-z-diskreditacijo-sds/

A. G./Nova24TV

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.