Slovenska zdravnica brez dlake na jeziku: Vse potrče, ribičke, čordiće je treba takoj procesuirati, povzročili so novi Bergamo!

  • Napisal  moje-podravje.si
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
foto: STA, facebook foto: STA, facebook

Veste, kaj, slabo mi je, ko so zdaj RTV Slovenija in 24ur.com ‘pametni’ v zvezi s Covidom. Zdaj vam ni treba več nič, tudi brez vas vsi vedo, Covid je v vsaki slovenski vasi! Pa Čordić in potrči še vedno uživajo vašo polno zaščito. Ljudje se dušijo in umirajo, nikoli vam ne oprostimo!

 

Tako se je na poročanje RTV Slovenija in POP TV odzvala zdravnica Bojanka Štern, specialistka javnega zdravja, ki od vsega začetka pojava novega koronavirusa spremlja to epidemijo, osvešča ljudi in jim s strokovnimi nasveti tudi pomaga.

Poleg tega je izjavila, da je šale konec, saj so znani influencerji povzročili novi Bergamo. “Vse potrče, ribičke, čordiće etc. je treba takoj z vsemi razpoložljivimi zakonskimi sredstvi procesuirati in jim od danes naprej onemogočiti povzročanje splošne nevarnosti za zdravje in življenja ljudi. In prekleto resno mislim.

Več si oglejte na portalu moje-podravje

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.