Škandalozno! Oblastniki pred stavko bežijo v tujino

  • Napisal  Škandal24
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
Alenka Smerkolj, Maja Makovec Brenčič, Boris Koprivnikar in Zdravko Počivalšek. (Slika: Škandal24) Alenka Smerkolj, Maja Makovec Brenčič, Boris Koprivnikar in Zdravko Počivalšek. (Slika: Škandal24)

Javni sektor stavka in kje bo v času ohromljenega delovanja države naša vlada?

Pristojni minister Boris Koprivnikar, ki je (glede na stavko neuspešno) vodil pogajanja s sindikati, se bo s kolegico Alenko Smerkolj, ministrico za razvoj, strateške projekte in kohezijo, prav takrat mudil v Združenih arabskih emiratih, kjer se bosta udeležila svetovne konference »World Government Summit 2018« v Dubaju. Na letališčih jima ne bo treba čakati, saj imata na voljo vladni falcon. Minister Koprivnikar se bo v domovino predvidoma vrnil še danes  po 13. uri, ko bo najhuje že mimo …

Tudi minister za gospodarski razvoj in tehnologijo Zdravko Počivalšek beži v tople kraje. Že v petek se je odpravil na dolgo pot v Avstralijo in na Novo Zelandijo, saj so menda tam za našo deželico zelo obetavni trgi.

Se bo pa iz južnokorejskega Pjongčanga po obljubah svojih piarovcev še pravočasno vrnila ministrica Maja Makovec Brenčič, ki bo po zagotovilu službe za odnose z javnostjo stavko pričakala v službi.

In kje bo predsednik vlade Miro Cerar? Piarovci obljubljajo, da bo v Ljubljani.

nazaj na vrh