Škandal24: Pop TV v službi politike: Ali tako malo vedo, ali res ne znajo preveriti, ali je to namerno? Razkrivamo!

  • Napisal  Škandal24.si
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
Petra Petan je leta 2011 prisegala na Zorana Jankovića, katere član je bil včasih tudi Marjan Šarec. Sicer je prijateljica Tanje Fajon, pripovedujejo bruseljski viri. Foto: Facebook in Twitter Petra Petan je leta 2011 prisegala na Zorana Jankovića, katere član je bil včasih tudi Marjan Šarec. Sicer je prijateljica Tanje Fajon, pripovedujejo bruseljski viri. Foto: Facebook in Twitter

Pop TV v službi politike: Ali tako malo vedo, ali res ne znajo preveriti, ali je to namerno? Razkrivamo!

Kdo (še) verjame Pop TV ali kdo še trati čas za njihove pol in neresnice. Predstavljamo vam nov primer, ki kaže, da ali res malo vedo, ali res niso sposobni v preverjanju informacij, ali pa res namerno manipulirajo.

Včeraj so se predsednika vlade Janeza Janše lotili s pomočjo Tanje Fajon, nekakšne začasne predsednice opozicijske stranke SD in njihove evropske poslanke, pri čemer bodo težko trdili, da so poročali kot neodvisen medij, zlahka pa jim dokažemo, da so poročali kot bilten stranke SD. Neprofesionalno, nepreverjeno, tudi pristransko.

 

Zakaj?

Ker očitno nimajo niti toliko informacij, da bi vedeli, da v Gentilonijevem kabinetu zaposlena prijateljica Tanje Fajon Petra Petan.

https://skandal24.si/wp-content/uploads/2020/06

In ne, Petra Petan ni kakšna nepolitična strokovnjakinja, tako se je 4. decembra 2011, na dan predčasnih parlamentarnih volitev, na katerih je zmagala zdaj že propadla stranka Lista Zorana Jankovića – Pozitivna Slovenija, veselila zmage in parafazirala Milana Kučana.

Vir: Facebook.

Sicer pa je Petra Petan tudi hči enega bolj razvpitih medijskih tajkunov Bojana Petana.

 

O problemih novinarjev, da bi predstavili celotno in resnično sliko, smo sicer poročali prav na primeru urednika spletnega portala Pop TV 24ur Jureta Tepine.


 

 
nazaj na vrh