Se trendi glede Covid19 umirjajo? V četrtek zabeleženih deset novih okužb, novih smrti nismo zabeležili

  • Napisal  Sara Kovač / Nova24tv
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
montaža: Matic Štojs Lomovšek montaža: Matic Štojs Lomovšek

V četrtek so opravili 753 testiranj na bolezen Covid-19, med katerimi jih je bilo na koronavirus pozitivnih deset. V bolnišnici se trenutno zdravi 24 bolnikov, med njimi štirje na intenzivni negi, iz bolnišnice pa je bil odpuščen eden. 

 

 V četrtek smo zabeležili deset novih okužb. Dve okužbi  v občini Ljubljana, Celje in Cirkulane, po eno pa v Velenju, Vipavi, Grosupljem in Ivančni Gorici. Skupno smo do sedaj zabeležili 2233 okužb, trenutno pa beležimo 181 aktivnih primerov. Umrlo je skupno 125 posameznikov, v četrtek novih smrtnih žrtev nismo zabeležili.

V zadnjih 14 dnevih je bilo največ okužb zabeleženih v Ljubljani (24), Hrastniku (21), Rogaški Slatini (12) in Kranju (11). Skupno jebilo največ okuženih v Ljubljani, Šmarju pri Jelšah, Ljutomeru in Mariboru. Pozitivna novica je, da trend obolelosti pada, saj se število okužb vztrajno zmanjšuje.

Več si lahko preberete TUKAJ.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.