Pavel Rupar sindikalistu Štruklju: "Dragi naš Štrukel! Res. Premalo ste plačani. Kar ne neham jokati. RADI VAS IMAMO!!!"

Branimir Štrukelj. (Slika: Nova24TV) Branimir Štrukelj. (Slika: Nova24TV)

Pavel Rupar, nekdanji župan Tržiča in poslanec, je na svojem Facebook profilu objavil odprto pismo Branimirju Štruklju, glavnemu sindikalistu javnega sektorja. Takole zapisal:

"Spoštovani šolniki, dragi naš Štrukel!! Jaz vas pa povsem razumem: po noro napornih poletnih počitnicah, ko se morate v hudi vročini; globokem,snegu in viharjih od jutra do noči kar dva meseca pripravljat na jesen brez premora, ko se šolsko leto prične z nemogočim tednom Šole v naravi na morju ali toplicah, ko je obupno trpeti tri dni ob Dnevu mrtvih in se potem zopet mučiti med prvimi počitnicami.. Ko se komaj oddahnete so pa že božično novoletni prazniki, priprave, kontrolke... Človek bi znorel!!

Pa to še ni vse.. Sledi Prešeren, za njim zopet same priprave med zimskimi počitnicami, pa potem tisti prekleti prvomajski OF prazniki, ko človek od jutra do večera kopira pet let staro gradivo za nadaljevanje..In potem zopet in zopet športni, naravoslovni, tehnični in drugi dnevi pa gledališča.. In potem še vsak dan med temi napori od 8. zjutraj do neskončno dolgega dne ,ko ob 13. utrujeni zapustite šolo.. Se opravičujem, zdajle jokam.. Zato, ker otroci doma nimajo ne nalog, ne obveznosti, starši so brezskrbni, ker za vse poskrbite VI! In tudi zato jokam, ker se vas toliko odloči, da zapustite to mrcvarjenje z otroki, ta napor, to suženjstvo in se zaposlujete po zasebnih podjetjih , tovarnah, komunalah,trgovinah.. Zaradi preobremenitve vas menda več kot 80% niti ne more izkoristiti dopusta..

Odhajate? NIKAR!!! Res.. Premalo ste plačani, ker razumem, da s 1540,- ob takem tempu in naporu ne zmorete!! Kar ne neham jokat.. RADI VAS IMAMO!!!"

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.