Odzivi ljudstva na odstop Mira Cerarja: Prasec, napolnil si Slovenijo z migranti, zdaj pa odstopaš!

Miro Cerar. (Slika: Nova24TV) Miro Cerar. (Slika: Nova24TV)

Odstop premierja Mira Cerarja je na družbenih omrežjih in forumih sprožil veliko odzivov. Objavljamo nekatere (nelektorirane).

»Očitno je končno vse preučil in dobil vsa dodatna pojasnila.« (Vasja V. Čepič, Twitter)

»Miro je bil pa zelo razburjen...  Samo kaj ko imamo glupe volilce, ki bodo zopet volili glupo.« (Mateo S., MMC)

»Par dni nazaj se je hvalil, da je njegova vlada druga, ki je zdržala mandat...oooh honey.« (Zlatko S., Twitter)

»Prepozno zapravili preveč našega denarja in zavozili na celi črti od arbitraže, drugega tira, zdravstvene reforme in še kje bomo videli ko bodo padali okostnjaki iz njihovih omar.« (Micika Mastnak, Facebook)

»Po slabem dnevu končno dobra novica. Končno sem tudi dobil nazaj malo zaupanja v sodišče, ki je pokazalo to kar se je že dolgo vedelo. Vlada nam je hotela z zavajanjem in lažmi vsiliti gradnjo drugega tira pod njenimi pogoji. Ponosen sem da sem takrat glasoval proti in sem takoj za gradnjo drugega tira če ga bodo naredili gospodarno ne pa da nas poskušajo oropati pri belem dnevu če bi pa kaj šlo narobe bi si pa bili sami krivi saj smo za takšen zakon sami glasovali.« (Iztok Zaloznik, MMC)

»Mirko se je že naredil svetnika.. vsi drugi so krivi za njegovo nesposobnost in kraje, ki se dogajajo pod njegovo vlado..« (Genius2013, 24ur)

»Nov obraz, Mira Cerarja, so odstopli.« (Petra Janša, Twitter)

»Sedaj pa kao jok za cmerotom, pa tako dober pa ostale lažnive levičarske floskule.« (Sprehajalec, Nova24TV)

 »A zdaj pred novimi volitvami se gremo spet 'etičnost in moralnost'?« (Arijana Dronjak, Twitter)

»Nikoli še nisem slišal neumnejše argumentacije za odstop. Izzvenelo je nekako takole: "Mi smo super, vsi ostali ste zlobni. Ampak jaz sem trmast in svojih napak ne bom popravil, raje kot to bom odstopil. Ker ste vi vsi zlobni, ne grem se več! Fuj!" Tip je en velik froc.« (Alchemist, MMC)

»Glede na odzive koalicijskih partnerjev, je Cerar vse skupaj zadnja 3 leta in pol vodil kar sam, doma z balkona, s cigaro v ustih, oblečen kar v šlafrok.« (Dvard Kadič, Twitter)

»Prasec napolnil si slovenijo z migranti pa se jih uvazaz.« (Ivan Tačko Kovačec, Facebook)

»Lol, mojstr za državne udare Goran Klemenčič je stavil na napačnega konja. Samokandidatura v stilu Bratuškove ni uspela, lje bo zdej vnolčil usluge. Murgle si bojo mogle kr hitr neki zmislt. Čas do volitev se je skrajšal, pa kr neki evropskih miljonov je zastalo.« (Sloko, MMC)

»Nekdo je ocenil, da desnica nevarno raste, zato mora po hitrem postopku priti do novih volitev. Drugače bo še bolj zrasla. A so se zmotili, saj bo sedaj rasla pač le hitreje..;-)« (Anton Štihec, Twitter)

»Če je kdo sprejel ukrepe za odpravo trojke, je to bila Bratuškova, naj se ne kiti s tujim perjem. Pravno državo je spravil čisto na dno, od vsega leporečenja ni ostalo na koncu nič. Ena najslabših vlad do sedaj. Zdaj se pa bo šel še užaljenost. Očito je nesposoben tako kot pravnik kot še bolj presednik vlade. Čimprej sicer volitve, vprašanje pa, kaj bo spremenilo.« (MPH, Žurnal24)

»CERAR, ne jamraš? Ne išči rešitve! Jo je že našel V.K. na sodišču. In to je predkog za tvoj ODSTOP!!!« (Milan Zager, Twitter)

»še ena od komi lutk, ki je presenetljivo (pre)dolgo zdržal zdržal na tem položaju. Upam da bo narod pameten in ne bo izvolil naslednjo komi lutko serpetinška.« (Pegas43, MMC)

»HINAVSKA POTEZA, odstopiti bi moral za vedno, ne pa da si hinavsko opere roke in se v miru pripravi na volitve, medtem pa pelje Slovenijo naprej v propad.« (Ivan Grahek, Facebook)

»Pravzaprav se pridružujem komentatorjem, ki sumijo, da gre za ukaz capo di tutti capi. Cerar je nepotreben, zdaj ko so našli bolj priljubljenega klona. Očitno so prepričani v zmago. Če maja/junija zmaga desnica pa itak sledi nov coup d'état.« (Mitja Iršič, Twitter)

Preberite tudi vse o odstopu Mira Cerarja (TUKAJ) in njegove mite o 2. tiru (TUKAJ).

nazaj na vrh