Objavljamo seznam mariborskih mestnih svetnikov, ki so glasovali za podražitve v štajerski prestolnici!

Mestna občina Maribor. (Slika: MOM) Mestna občina Maribor. (Slika: MOM)

Potem ko so mestni svetniki potrdili podražitve komunalnih in ostalih storitev v Mariboru, je završalo med ljudmi.

V Mariboru se ne da več živeti, zatrjujejo mnogi, ki imajo komaj za preživetje, medtem ko Arsenovič draži življenje. Zadnja podražitev pa je le še pika na i slabemu gospodarjenju v Mestni občini Maribor, vse gre na pleča Mariborčanov!

Po izračunih mariborske občine se košarica cen komunalnih storitev za stanovalce v individualnih hišah draži za 4,54 evra, za stanovalce v blokih pa za okrog sedem evrov. Položnice Mariborskega vodovoda bodo tako v povprečju mesečno dražje za 1,08 evra, Nigrada za 46 centov, Snage od enega do okrog štirih evrov, Marproma za 20 centov (ena vožnja kupljena v predprodaji) in najemnine enojnega groba za 2,61 evra letno. Arogantni župan pa odgovarja: “To so le tri kavice na mesec!”

ZA PODRAŽITEV SO GLASOVALI:

Aljaž BRATINA, Tatjana FRANGEŽ, Barbara GLA VIČ, Tjaša GOJKOVIČ, Jasmina GRANDUČ, Darko HERGAMAS, Alenka ISKRA, Igor JURIŠIČ, Metka KOLER, Jelka KOLMANIČ , Tina KOMOČAR, Helena KUJUNDŽIC LUKAČEK, Tamara KURNIK, Vid LEŠNIK, Matic MATJAŠIČ, Samo Peter MEDVED, Katarina MEJAL, Bernard MEMON , Željko MILOVANOVIČ, Damir OREHOVEC, Matej PAVLIČ, Melita PETELIN, Branislav RAJ/C, Miha RECEK, Gregor REICHENBERG, Josip ROTAR, Zvonko ZINRAJH, Matej ŽMAVC.

Več si lahko preberete TUKAJ.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.