Kam se bo "vtaknil" Milan Brglez? V SMC ga nočejo več ...

Brgleza v SMC nočejo več Brgleza v SMC nočejo več Matic Štojs Lomovšek

Po informcijah, ki krožijo po Twitterju, so na IO SMC iz stranke izključili Milana Brgleza. Hm, le zakaj in kam se bo usmeril zdaj?

Po twitterju se širijo namigi, da bo "skočil" k Levici.

"freewiseguy" je na Twitterju zapisal: "Prva odločna poteza , odkar smo slišali zanj. Pa ne gre za konceptualne ali vsebinske razlike, temveč za osebno rivalstvo: Najprej jaz, potem država."


‏ @Rok_Novak je na Twitterju zapisal: "Drugače pa tale #Brglez zgodba kaže tudi mafijsko stran politike. Samo pomislite kakšni finančni interesi morajo biti tu zadaj, da se sodelavci in ideološki sopotniki takole v hrbet zabadajo. Dvomim, da gre za ideje in razlike v stališčih. Omrežja pač hočejo "svoja" ministrstva."

Pravzaprav je novico, da so ga izključili iz stranke SCM, na svojem profilu na Facebooku objavil kar sam Milan Brglez, SMC pa je dejstvo potrdila na Twitterju.

 

Jutri bo gotovo še kaj več znanega ...

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.