Franci Feltrin: Kako lahko protestniki nemoteno in nekaznovano pozivajo k ubijanju?

foto: Polona Avanzo foto: Polona Avanzo

Franci Feltrin, podpredsednik VSO, nekdanji poslanec:

"Kot državljan se smem vprašati, zakaj ima slovenska država policijo in javne tožilce ter druge organe, ki so plačani za to, da v državi skrbijo za red in spoštovanje zakonov za vse in vsakogar? In zakaj je le protestnikom dovoljeno vse?

To se sprašujem zato, ker imajo protesti zadnje tedne veliko podporo vseh medijev, ki še vedno tiščijo glavo v pesek in kažejo na sovražnika, ki to ni. Ne motijo jih pa transparenti niti »kriki«, s katerimi ubijajo sedanjo vlado in vse politike ter s tem tudi nas državljane in državljanke, ker se z njihovimi sovražnimi protesti ne strinjamo. Posebno skrbi, da se »kolesarskih protestov« udeležujejo tudi ljudje z visoko izobrazbo in upokojenci z visokimi pokojninami. Ali nismo ljudje tudi tisti, ki se s skritim organizatorjem Jašo Jenullom ne strinjamo. Zato so napisi na njihovih transparentih v nasprotju z njihovim početjem. Svoboda je, ko človek spozna resnico, da je zgolj človek."

Vir: Časnik

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.