Direktor POP TV Pavel Vrabec ima v lasti kar 20 nepremičnin na elitnih lokacijah!

  • Napisal  Peter Truden/Nova24TV.si
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
Pavel Vrabec Pavel Vrabec Nova24TV

Iz baze uradnih podatkov je razvidno, da ima generalni direktor PRO plusa Pavel Vrabec še eno zasebno podjetje IP84, d. o. o, ki je, ne boste verjeli, lastnik kar 20 nepremičnin v vrednosti skoraj milijona in pol evrov. Njegovo podjetje, ki ga ima skupaj z ženo in ga skriva pred javnostjo pa je v zadnjih 14 letih ustvarilo več kot 7 milijonov evrov čistih prihodkov.

Meseca januarja smo razkrili, da ima generalni direktor največje komercialne medijske hiše PRO Plus Pavel Vrabec skrivno podjetje, za katerega niso vedeli niti njegovi bližnji, ustvarjalo pa je za navadne smrtnike bajne prihodke. Pravzaprav gre za poštni nabiralnik, saj na naslovu nismo našli nobene oznake, da podjetje tam dejansko obstaja, na spletu nismo našli ne spletne strani, ne profila na družbenih omrežjih.

Ob nadaljnjem raziskovanju podjetja IP84 d.o.o., katerega solastnica je tudi njegova žena Ingrid Vrabec, pa smo naleteli še na podatek, ki nas je še posebno presenetil, da ne rečemo šokiral. Vrabčevo podjetje ima v sodnem registru vpisanih kar 20 nepremičnin, po cenitvah GURSA v vrednosti 1.467.776 evrov.

Članek lahko v celoti preberete na Novi24TV.si.

nazaj na vrh