Brutalno: “strpni” Domen Savič po obračunavanju z Nova24TV z grobimi besedami nad Žigo Turka!

  • Napisal  H. M. / Nova24tv.si
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
foto: arhiv Demokracije foto: arhiv Demokracije

Preko družabnih omrežij se je vnovič oglasil skrajni levičar Domen Savič, ki je nekdaj zasedal mesto programskega svetnika RTV Slovenija. Očitno pa njegovih misli ne zaposluje le obsedenost z Nova24TV, saj se je ta tokrat obregnil ob ponedeljkovo konferenco stranke SD z naslovom Dvig kulture dialoga, konkretneje ob enega izmed gostov. Seveda ga niso zmotili poslanec Milan Brglez, Tanja Fajon, Andreja Katič, Nina Peršak in Jernej Pikalo, ampak Žiga Turk, ki je bil v času druge Janševe vlade minister za izobraževanje, znanost, kulturo in šport.

 

Na Facebooku je Savič poleg objavljene novice o konferenci v svojem slogu zapisal: “Dragi Socialni demokrati, z vsem dolžnim spoštovanjem – pejte v kur** z dajanjem javne besede človeku, ki reče, da ‘besede ne ubijajo’ in da ‘kar ne ubije, jača’. Res. PEJTE. V. KUR**.”

Več si lahko preberete TUKAJ.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.