16 veleposlanikov v Sloveniji: Hvala slovenskim zdravstvenim delavcem in vsem drugim, ki delajo v času epidemije novega koronavirusa

  • Napisal  Demoracija
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
foto: Pixabax foto: Pixabax

Veleposlaniki in veleposlanice v Sloveniji so na svetovnem spletu objavili videoposnetek, v katerem se zahvaljujejo slovenskim zdravstvenim delavcem in vsem drugim, ki delajo v času epidemije novega koronavirusa, ter tudi širši javnosti.

 

"Hvala, ker skrbite za naše državljane, ki živijo v Sloveniji. Hvala, ker skrbite za nas in naše osebje, ko vas vsi potrebujemo. Hvala tudi, ker tako vestno skrbite za vse Slovence," je v kratkem posnetku sporočilo 16 veleposlanikov.

"V vsaki od naših držav imajo slovenski državljani aktivno vlogo in so del širše skupnosti. Zato si tudi mi prizadevamo, da za njih poskrbimo na najboljši možni način," so dodali.

Video so posneli veleposlaniki sami - doma v svojih rezidencah in brez običajne tehnične podpore, danes pa so ga objavili na svojih digitalnih kanalih, so sporočili z britanskega veleposlaništva, ki je usklajevalo projekt in uredilo končni posnetek.

Pri posnetku so sodelovali veleposlaniki in veleposlanice Avstrije, Brazilije, Hrvaške, Češke, Francije, Gruzije, Italije, Japonske, Romunije, Slovaške, Španije, Švice, Turčije, ZDA, Združenega kraljestva in Evropske komisije.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.