Zakaj je najbolj vroča slovenska smučarka Ilka Štuhec spet samska?

  • Napisal  T. F. / Nova24tv
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
Ilka Štuhec s svojim sedaj že nekdanjim partnerjem, Švicarjem Benijem Mattijem (foto: epa) Ilka Štuhec s svojim sedaj že nekdanjim partnerjem, Švicarjem Benijem Mattijem (foto: epa)

Lepa slovenska alpska smučarka Ilka Štuhec očitno nima sreče v Ljubezni. 28-letna mariborska šampionka se je namreč razšla s svojim partnerjem, Benijem Mattijem, vodjo tekmovalnega oddelka švicarskega podjetja Stöckli, poroča spletni portal e-Maribor. Zakaj sta prekinila zvezo, sicer ni znano.

 

Ilka Štuhec doslej o svoji zasebnosti v javnosti nikoli ni veliko govorila, je pa Beni Matti za Večer pred časom na vprašanje, kako ločujeta zasebno in profesionalno življenje, odgovoril: “S tem nimava težav, treba pa je bilo razdvojiti profesionalno od zasebnega.”

Sicer pa je smučarska sezona pred vrati in Ilka se pripravlja na tekme svetovnega pokala. V teh dneh je trenirala na progi za smuk v Copper Mountainu v ameriški zvezni državi Colorado. In če že v ljubezni nima sreče, vsi skupaj upajmo, da bo srečo imela na belih strminah.

nazaj na vrh