(VIDEO) Sramota: takole z lahkoto se lahko sprehodite čez zaprti mejni prehod za obmejni promet – je torej čudno, da je schengenska meja luknjasta kot bohinjski sir? Izpostavljeno

  • Napisal  P. G.
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
foto: twitter / printscreen foto: twitter / printscreen

Čeprav nam vladajoči ves čas prodajajo zgodbice o tem, kako dobro varujejo meje, pa videoposnetek (TUKAJ) govori drugače.

 

Namreč, posnetek kaže postopek, kako z avtomobilom ilegalno prestopiti mejo in sicer tako, da zapelješ mimo zaprtih zapornic. Dogodek je bil posnet na mejnem prehodu za obmejni promet Brezovica v Istri in nazorno kaže, kako je naša meja v resnici varovana.

Ob vsem tem se lahko vprašamo o zdravi pameti predsednika vlade Marjana Šarca in njegove tovarišije, ki jo bolj kot migranti motijo ljudje v maskirnih uniformah, zato ni mogoče izključiti, da bodo policisti v prihodnje aretirali lovce ali tabornike.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.