VIDEO: Se je kandidat na soočenju zgrudil na tla in po oglasih odšel? Izpostavljeno

  • Napisal  vir: skandal24.si
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
Od leve proti desni: Andrej Šiško (Gibanje Zedinjena Slovenija), Gorazd Pretnar (Zeleni Slovenije), Peter Golob (Dobra država), Urša Zgojznik (Povežimo se) in Bernard Brščič (Dom). Po oglasih je v sredini zevala praznina. Od leve proti desni: Andrej Šiško (Gibanje Zedinjena Slovenija), Gorazd Pretnar (Zeleni Slovenije), Peter Golob (Dobra država), Urša Zgojznik (Povežimo se) in Bernard Brščič (Dom). Po oglasih je v sredini zevala praznina.

Večerno soočenje zunajparlamentarnih strank na RTV Slovenija, ki jo je vodil Dejan Ladika, je postalo nenavadno po oglasih, ko so namesto petih v studiu, kot prikazuje posnetek, stali samo še štirje kandidati.

 

Situacijo pred in po oglasih prikazuje fotografija.

Od leve proti desni: Andrej Šiško (Gibanje Zedinjena Slovenija), Gorazd Pretnar (Zeleni Slovenije), Peter Golob (Dobra država), Urša Zgojznik (Povežimo se) in Bernard Brščič (Dom). Po oglasih je v sredini zevala praznina.

Peter Golob, kandidat stranke Dobra država, je tako nastopil pred oglasi. Na njegovem čelu je opaziti potne srage. Kaj se je pripetilo, se voditelju ni zdelo pomembno pojasniti; a kdor je soočenje gledal, je lahko opazil, da mu je postalo slabo....

VIDEO si oglejte TUKAJ.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.