fbpx

(VIDEO) Muslimanom se na toaletnem papirju »prikazuje« Alah, zato pozivajo k bojkotu Izpostavljeno

  • Napisal  Peter T.
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
(Slika: PrintScreen/YouTube) (Slika: PrintScreen/YouTube)

Potem ko so se muslimani spravili na Nike, ker naj bi napis na podplatih copata »Air Max« žalil Alaha, jih zdaj moti, ne boste verjeli, toaletni papir.

V Angliji se je na udaru muslimanov znašla veleblagovnica Marks & Spencer, in sicer zaradi »žaljivega« toaletnega papirja. Trdijo, da je na njem v arabščini napisano Alahovo ime.  In malce nerodno je, če si nevernik s prerokom obriše zadnjo plat. Muslimani tega ne počnejo, saj morajo po islamskem izročilu uporabljati le tekočo vodo ter levo roko ali tri kamne.

V trgovski verigi Marks & Spencer seveda nimajo pojma, kaj govorijo muslimani in zakaj pozivajo k bojkotu. Povedali so, da gre za toaletni papir z risbo puščavske rastline aloe vera.

A muslimani se ne dajo. Trdijo, da je na toaletnem papirju napis Alah. Objavili so celo spletno peticijo in pozivajo k bojkotu trgovske verige.

Video si lahko ogledate TUKAJ.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.