V Avstriji moški na vlak kar s konjem

  • Napisal  STA, G. B.
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
foto: Siegele Roland / Wikipedia foto: Siegele Roland / Wikipedia

V Avstriji je včeraj neki moški na regionalni vlak prišel kar v družbi svojega konja, je videti s fotografij drugih potnikov, ki so jih na družabnih omrežjih delile avstrijske železnice ÖBB. Iz družbe so sporočili, da je moral konj zapustiti vlak, je pa bilo popoldne kljub temu zabavno.

 

Fotografije prikazujejo moškega s klobukom, ki na vlaku drži za vajeti svojega rjavega konja, in nasmejane potnike. Posneli so jih na regionalnem vlaku v avstrijskih Alpah v bližini mesta Bad Goisern v osrednjem delu države, so navedli v ÖBB.

Dogodek so v družbi pospremili s humorjem in besednimi igrami na Twitterju. Ob tem so pojasnili, da je moral "krotek, a nepovabljen gost" vlak zapustiti. Kljub temu je bilo popoldne zabavno. Dodali so, naj drugi potniki tega ne posnemajo.

Kot so pojasnili, lahko potniki na vlak vzamejo le "majhne in nenevarne živali". Psi morajo denimo imeti nagobčnike, zanje pa njihovi lastniki potrebujejo tudi vozovnico.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.