Tamara iz šova Ljubezen po domače ima očitno strto srce – oglasil pa se je tudi njen bivši

foto: Instagram foto: Instagram

Da so resničnostni šovi eno, resnično življenje pa nekaj drugega, dokazuje tudi dogajanje po šovu Ljubezen po domače, ki je poskrbel za enega najbolj znanih parov, saj sta se Tamara Korošec in Renato Lužar zaročila. A sreča ni trajala dolgo.

 

Golobčka sta se namreč razšla le nekaj dni pred Valentinovim, kar pa ni bilo prvič, saj sta se prvič ločila že okoli novega leta. Takrat nista želela pojasnjevati razlogov, Tamara pa je pojasnila, da sta se razšla v prijateljskem odnosu.

Ne glede na razhod pa je Tamara objavila skupno fotografijo, na katerem je skupaj s svojim nekdanjim zaročencem. Na fotografijo je pripisala – seveda ne v slovenskem jeziku – pomembno je, da je bilo nekoč lepo. In dodala zraven še strto srce.

Očitno pa se je tudi Renato čutil izzvanega in je preko facebooka sporočil: »Da nekaj objasnimo. Tudi če sem bil na TV in iskal žensko, še ne pomeni, da sem jaz zdaj dolžen vsem in vsakemu razlagati vsak svoj korak. Moje življenje je moja stvar. Amen.«

Kakorkoli, ljubezenska zgodba med Tamaro in Renatom je končana. Razen če se zgodi čudež…

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.