Tamara in Renato sta se razšla

Tamara in Renato sta se razšla (foto: Instagram) Tamara in Renato sta se razšla (foto: Instagram)

Renato Lužar in Tamara Korošec, ki sta se spoznala v šovu Ljubezen po domače, se zaročila in načrtovala celo skupen posel, sta se razšla.

Da je v njuni zvezi nekaj hudo narobe, se je sicer namigovalo že konec januarja, ko se je Tamara za nekaj časa preselila nazaj k Staršem v Poljčane in status na svojem Facebookovem profilu spremenila v „samski“. "Mediji sklepajo iz objav na družbenih omrežjih. Tamara je res za nekaj časa šla k svojim domov, a ne zato, ker bi se razšla. Seveda se tudi v najini zvezi kdaj pojavijo težave, niso pa takšne, da bi se zaradi njih razšla," je za Žurnal24 takrat povedal Renato, Tamare pa nam ni uspelo priklicati. Njene besede so bile takrat sicer malce drugačne … "Bilo je kar precej zapleteno. Na srečo pa se je zdaj vse rešilo tako, da je spet vse po starem. Razlogov ne bom nikoli javno izpostavljala," je povedala Tamara.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.