Spet drama v družini Primoža Peterke - tokrat zaradi hčerinega padca

Primož Peterka (foto: Nova24tv) Primož Peterka (foto: Nova24tv)

Nekdanji smučarski skakalec Primož Peterka ima za seboj precej vročo družinsko dramo, navsezadnje sta se s sedaj že nekdanjo ženo Renato Bohinc razšla.

 

A to ni edina družinska drama. Žurnal 24 poroča o še eni, namreč o padcu njune hčere, ki se je zgodil leta 2016 na treningu smučarskih skokov. Takrat osemletna S. je namreč zaradi nesreče ostala brez štirih stalnih zob. Ob doskoku se je osnovnošolka namreč zaletela v drugega skakalca, ki je ostal na doskočišču, trčenje je bilo neizbežno in je pustilo trajne posledice. Njuna hči od tedaj naprej ne skače več.

Sedaj v njenem imenu starši tožijo skakalni klub Triglav, saj naj bi bil zaradi malomarnosti odgovoren za nesrečo, ker naj bi bilo z množico otrok, ki so trenirali, premalo vaditeljev. Od kluba terjajo 43 tisoč evrov odškodnine.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.