Severina je najavila izid najbolj pričakovanega albuma v regiji: Končno razkrit datum izida albuma 'Halo'

  • Napisal  Demokracija
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
Foto: Jelena Balić Foto: Jelena Balić

Severina je končno razkrila datum izida najbolj pričakovanega albuma v celotni regiji. Njeni oboževalci se bodo 1. februarja 2019 razveselili 14 pesmi iz novega albuma, ki bo poimenovan 'Halo'. Severina je želela že zdaj razveseliti številne oboževalce, na Instagramu ima preko 911 tisoč sledilcev, prav tako na Facebooku,  z novim, najavnim singlom – 'Imaš pravo'. Singel bo objavljen v ponedeljek, 17.12. 2018 točno ob 12h na njenem YouTube kanalu, ki ima preko pol milijona naročnikov.

 

Vsi njeni sodelavci, ki so pesem že slišali, pravijo, da je to ena od njenih najboljših pesmi v karieri, postavi se lahko ob bok hitom 'Virujen u te', Grad bez ljudi' in 'Kao'.

Glasbo za novi singel je napisal Giorgos Sampanis, besedilo pa Marina Tucaković. Pesem ima v osnovi primesi bluesa, vendar to žanrsko ne odslikava celotnega albuma, saj je album stilsko zelo različen in je namenjen prav vsem generacijam.

Foto: Jelena Balić

Styling: Petar Trbović

Make Up: Dajana Pajkić

Ass. Make Up: Anna Martinko Kosir

Hair: Martin Posavec

 

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.