Razgaljeni Hollywood

Razgaljeni Hollywood

Za vse filmofile, ljubitelje TV serij in na splošno filmskega dogajanja je na sporedu prav poseben vpogled v središče ameriške in svetovne filmske industrije. Hello Hollywood, tedenska oddaja kanala AMC namreč z ekskluzivnimi pogovori razkriva marsikatero zanimivo podrobnost.

Hello Hollywood, tedenska oddaja kanala AMC namreč z ekskluzivnimi pogovori razkriva marsikatero zanimivo podrobnost. Preko intervjujev s svetovno znanimi igralci, igralkami, režiserji in drugimi filmskimi ustvarjalci, nas popelje v ozadje dogajanja aktualnih filmov in TV serij. Cher, Dwayne Johnson - The Rock, Kim Dickens, Dominic Cooper, Cate Blanchett, Awkwafina, Sandra Bullock in Tom Cruise so le nekateri izmed sogovorcev prodorne novinarke Anikó Návai. Rojena Madžarka velja za pravo Hollywoodsko insajderko, plavolaski pa lahko v svet Hollywooda sledimo vsako nedeljo, ob 14. uri.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.