Princ Harry in Meghan na Instagramu podrla Guinnessov rekord - v manj kot šest urah že milijon sledilcev

  • Napisal  STA, G. B.
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
foto: arhiv Demokracije foto: arhiv Demokracije

Britanski princ Harry in njegova žena Meghan sta na novem skupnem računu na Instagramu v manj kot šestih urah pridobila milijon sledilcev in s tem po podatkih Guinnessove knjige rekordov dosegla nov rekord. Račun Sussexroyal sta odprla v torek, trenutno pa ima že 3,4 milijona sledilcev, je pisala francoska tiskovna agencija AFP.

 

Že prva objava na novem računu je prejela 1,1 milijona všečkov. Princ in njegova žena sta v njej zapisala, da se veselita, da bosta lahko z javnostjo delila pomembne objave, njuno delo in priložnosti za osvetlitev ključnih vprašanj. V prihodnjih tednih sicer par pričakuje prvega otroka.

Instagram račun Sussexroyal je na ta način tako podrl rekord južnokorejskega pevca Kanga Daniela, ki je milijon sledilcev dosegel v 11 urah in 36 minutah. Na tretjem mestu te lestvice je papež Frančišek z računom Franciscus, ki mu je to uspelo v 12 urah.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.