Pipistrelovo letalo Virus SW 121 je prikazano v novem Microsoftovem simulatorju letenja

Pipistrelovo letalo Virus SW 121 je prikazano v novem Microsoftovem simulatorju letenja. Foto: pipistrel-aircraft.com Pipistrelovo letalo Virus SW 121 je prikazano v novem Microsoftovem simulatorju letenja. Foto: pipistrel-aircraft.com

Pipistrelovo letalo Virus SW 121 je vključeno kot eno od letal, ki so na voljo v novem, dolgo pričakovanem Microsoftovem simulatorju letenja (Microsoft Flight Simulator), ki bo uradno izšel 18. avgusta, so sporočili iz ajdovskega podjetja Pipistrel.

Simulator je bil deležen mnogih pohval in odobravanja tako s strani letalske skupnosti kot tudi od računalniških uporabnikov zaradi izjemno realističnih prizorov, revolucionarnega vremenskega sistema in natančnega prikaza različnih tipov letal.

S pomočjo Microsoftovih zemljevidov Bing in storitev v oblaku Azure lahko Microsoftov Flight Simulator poustvari svet na izjemno visoki ravni podrobnosti. Uporabniki lahko letijo v realističnem okolju in pristajajo na svojih lokalnih ali celo na mednarodnih letališčih. V čast nam je, da je Pipistrel del tega inovativnega simulatorja.

Prednaročilo je že na voljo na Microsoftovem spletnem mestu prek njihove igralne platforme Xbox. Pipistrel Virus SW 121 je vključen v Premium Deluxe Edition.

Vir: http://www.pipistrel-aircraft.com.
 

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.