Nušo zapustil sanjski moški, napisala je pesem

Ljubezen se ni obdržala (foto: promocijski material) Ljubezen se ni obdržala (foto: promocijski material)

Štajerka Nuša Rojs, ki je zmagala v šovu Sanjski moški, ljubezen s Hrvatom Mijem Matićem pa se ni obdržala, v življenju ves čas išče nove izzive in se veseli majhnih zmag, pišejo Slovenske novice.

Danes izide njena nova pesem, ki jo je poimenovala Dvojka. Besedilo ji je pisano na kožo, saj govori o tem, kako se doživlja kot strastna zapeljivka, ki je pripravljena narediti prav vse, da bi osvojila in obdržala želenega moškega. Izbrancu da vedeti, da je zanj pripravljena storiti vse, da bi ji podaril svoje srce. »To je samo še ena igra življenja, samo še ena tržnica, ki se odvija prepogosto v naših življenjih. Jaz dam tebi, ampak samo če boš dal ti meni. Tako nekako sem tudi sama gledala na to v preteklosti,« pravi Nuša, ki meni, da prava ljubezen, h kateri stremi tudi sama, ne pozna trgovanja. Mora biti obojestranska, brez obljub in praznih besed.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.