fbpx

Mlada ženska je objavila rojstnodnevno fotografijo, zaradi katere internet poka od smeha. Dobro poglejte, takoj vam bo jasno! Izpostavljeno

(Slika: Twitter) (Slika: Twitter)

V strahu pred neprijetnimi komentatorji je ženska fotografijo kmalu izbrisala s svojega Instagram profila, kasneje se je nasmejala in se vseeno odločila, da jo objavi na Twitterju.

Na mestu, kjer se konča rdeča mini obleka, se je nekako "pojavil" precej velik dodatek v obliki penisa. Ko fotografijo dobro pogledate, se zdi, kot da ji med nogami visi nekaj precej velikega, poroča  Daily Mail.

V strahu pred neprijetnimi komentatorji je 22-letna Connie White iz Falkirka v škotski provinci Stirlingshire fotografijo kmalu izbrisala s svojega Instagram profila, kasneje se je dobro nasmejala in se vseeno odločila, da jo objavi na Twitterju. 


nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.