Jože Možina razkril: Kučana sem dvakrat vabil na intervju, pa mi niti odgovoril ni! Izpostavljeno

  • Napisal  mojepodravje.si
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
foto: arhiv Demokracije foto: arhiv Demokracije

Sinočnji intervju z bivšim predsednikom države Milanom Kučanom, tudi zadnjim predsednikom Zveze komunistov Slovenije, na nacionalni televiziji je na družbenih omrežjih požel številne kritike.

 

Intervju je vodila Rosvita Pesek, pri tem so bili tisti, ki so si to ogledali, kritični do tega, da ga je vsaj osemkrat naslovila z “gospod predsednik”, čeprav to že zdavnaj ni več, vprašanja pa tudi niso bila nič novega. Tako tudi celotna vsebina intervjuja ni bila “nič novega”.

Zanimivo pa je, da je novinar Jože Možina na Twitterju objavil: “g. Milana Kučana sem 2-krat uradno povabil v Intervju na TVS, pa se je zavil v molk. Škoda, bojazen je odveč, bi bil umirjen in gotovo zelo zanimiv pogovor. Res pa je, da bi ga marsikaj novega in bolj podrobno vprašal.”

S tem je Možina v bistvu nakazal, da Kučana lahko intervjujajo le tisti, ki jim on to dovoli in za katere že vnaprej ve, da vprašanja ne bodo “presenečenje”.

Več si lahko preberete TUKAJ.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.