Jani Jugovic uspešno konkurira svoji Teji – poglejte, kakšen lepotec je!

  • Napisal  Skandal24.si
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
Cool fotr Cool fotr Instagram

Jani Jugovic, bolje poznan kot Cool fotr, se je s koncem poletja oziroma natančneje z vstopom najmlajšega sina Inaja v vrtec odločil, da se spravi nazaj v formo in izgubi nekaj kilogramov.

Omislil si je strokovno pomoč, poostril nadzor nad prehrano in začel ponovno pridno vaditi. Prvi rezultati trdega dela so že vidni in vse kaže, da je njegova partnerka Teja dobila močno konkurenco. Teja se namreč v teh dneh pripravlja na ljubljanski maraton, kjer bo pretekla 21 kilometrov. Mercatorjeva blogomana, ki imata skupaj triletno hčerkico Sio in enoletnega sinčka Inaja, pa si s ponovnim začetkom vrtca, v katerega sta oba malčka septembra pogumno zakorakala, ponovno večkrat vzameta tudi kakšen prost trenutek, za katere sta bila v zadnjih treh letih prikrajšana.

Tako sta se pred kratkim udeležila izbora najbolj usodne ženske, kjer sta oba blestela v večernih toaletah. Jani ne skriva zadovoljstva, pa tudi dobrega počutja, ki ga prinaša že nekaj izgubljenih kilogramov, prav tako pa je bil seveda navdušen tudi nad osupljivim videzom svoje izbranke Teje.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.