Hudo! Ste vedeli, katera znana slovenska starleta se je zravsala s hrvaškimi policisti? Enega ugriznila, drugega brcnila v obraz! Izpostavljeno

Vročekrvna Aneta je pobesnela... (foto: Instagram) Vročekrvna Aneta je pobesnela... (foto: Instagram)
Nesreča nikoli ne počiva in to se lahko zgodi tudi na potovanju. Tako se je v soboto tudi v Poreču zgodilo, da je prišlo do prometne nesreče z udeležbo znane Slovenke, ki je bila povzročiteljica nesreče.

A to še ni bilo vse. Izkazalo se je, da je 34-letna Slovenka, ki je vozilla od Tara proti Poreču, očitno pod vplivom maliganov, saj je že prej precej nestabilno vijugala in so se mnogi vozniki komaj izognili trčenju z njo. Ko pa se je v krožišču na poreški obvoznici zaletela v drugo vozilo, se je šov šele začel, saj je začela ostalim voznikom kazati iztegnjen sredinec. Kot poročajo Slovenske novice, je v policiste pljuvala, jih preklinjala, enega od njih pa je celo ugriznila. "Policijskim smetem" je celo napovedala, da bo pobila njih in "vse vaše". Policisti so jo vklenili in jo odpeljali na "hlajenje", vendar so imeli z njo precej dela, saj se je krčevito upirala, enega policista pa celo brcnila v obraz. Še isti dan so jo odpeljali na psihiatrični pregled v Pulj, kakšni so izsledki pregleda, ni znano. Jasno pa je, da se bo morala zaradi številnih prekrškov in kaznivih dejanj zagovarjati pred sodnikom, njeno prostaško rogoviljenje ji bo zagotovo prineslo krepko kazen.

Hrvaški mediji so kasneje sporočili, da je bila vročekrvna Slovenka udeleženka resničnostnega šova Kmetija Aneta Andolini, ki je že v šovu pokazala, da je zelo vzkipljiva in vroče krvi, še poročajo Slovenske novice. Glede na to, da so se številni hrvaški mediji razpisali o omenjenem incidentu in da to zagotovo ni bil edini dogodek takšne vrste na Hrvaškem, v katerem so bili vpleteni Slovenci, se ne smemo čuditi, da smo slovenski turisti v teh krajih vedno bolj "nebodigatreba".
 
nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.