Brigitte Macron o Melanii Trump: Zelo zabavna in inteligentna

  • Napisal  Demokracija
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
Melania Trump Melania Trump Marc Nozel/Wikimedia Commons; CC-BY-2.0

Žena francoskega predsednika Emmanuela Macrona Brigitte se je v pogovoru za francoske medije po odmevnem obisku francoskega predsedniškega para v ZDA ta teden razgovorila o ameriški prvi dami Melanii Trump. Opisala jo je kot zelo zabavno, očarljivo in inteligentno, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Kot je povedala, je Melania zasebno čisto drugačna kot v javnosti, kjer 48-letna Slovenka velja za zelo zadržano. "Nasprotno, je zelo zabavna," je dejala Macronova in dodala, da imata z Melanio podoben smisel za humor in se veliko smejita.

Po njeni oceni ima Melania močno osebnost, vendar skuša to prikriti.

Srečanje ta teden ni bilo nujno prvo, saj sta Macronova ameriškega predsednika s soprogo že lani poleti gostila v Parizu.

65-letna francoska prva dama, ki se še navaja na položaj oziroma omejitve, ki jih prinaša, tudi pravi, da je ameriški prvi dami veliko težje kot njej. "Melania ne more narediti ničesar, še okna ne sme odpreti. Ne more ven, jaz lahko grem vsak dan po Parizu," je dejala.

Brigitte Macron je 25 let starejša od svojega moža, ki je bil, ko sta se spoznala, njen dijak v gimnaziji.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.