Andreja Rituper - postava, da te kap!

  • Napisal  Škandal 24
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
foto: Facebook foto: Facebook

Andreja Rituper velja za eno najbolj vročih slovenskih športnic. Svoje seksi postave in čarov pa se očitno zelo dobro zaveda. Samo poglejte, kakšne fotografije objavlja na svojem profilu na družabnem omrežju!

 

NAMESTO REZULTATOV VROČE FOTOGRAFIJE

Andreja Rituper je hokejistka na travi, ki ve, kako se buri domišljijo. In če v medije ne pride s športnimi rezultati, pride zagotovo s svojimi provokativnimi fotografijami. Andreja je sicer prva Slovenka, ki je v tem športu prestopila v tujino, saj je poleti 2014 odšla igrat v zagrebški klub Zrinjevac.

LEPA IN PAMETNA

Andreja je študirala ekonomijo na Ekonomski fakulteti v Ljubljani, leta 2014 pa je postala magistrica iz smeri računovodstva in revizije. Poleg tega je nekaj časa posvetila tudi učenju nemščine. Lepa in še pametna!

V MODRICAH

V enem od intervjujev je priznala, da je hokej na travi nevaren šport in da domov skoraj nikoli ne pride brez vsaj ene nove modrice. Kljub temu je to ne odvrne od te adrenalinske igre, sama pa se trudi vedno dati vse od sebe.

KAPETANKA EKIPE

31-letna lepotica igra hokej na travi že 15 let. Preden je odšla igrat v hrvaški klub, smo jo lahko občudovali v HK Triglav Predanovci, kjer je bila kapetanka skupne ekipe Moravskih Toplic in Triglava Predanovci.

KO SO SOIGRALKE VEČ KOT LE SOIGRALKE

Na družabnih profilih na Instagramu in Facebooku poleg svojih vročih fotografij velikokrat objavlja tudi globoke misli. Tako je za svojo zagrebško ekipo pred kratkim zapisala: »Šport, v katerem so soigralke več kot le soigralke. Prijatelji so več kot prijatelji. Igra je več kot igra. Je naše življenje.« Razkrila pa je tudi, kaj je njeno vodilo pri objavi vročih fotografij: »Imej več, kot pokažeš, in govori manj, kot veš.«

nazaj na vrh