Zakaj RTVS z molkom ščiti Jankovića tudi glede volilne prevare v Ljubljani, 13. novembra 2018

  • Napisal  Vili Kovačič
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
Ljubljanski župan Zoran Janković Foto: Matic Štojs Lomovšek Ljubljanski župan Zoran Janković Foto: Matic Štojs Lomovšek

Zakaj je Janković moral uvoziti volivce !? Razlog je preprost,  ker mu je zmanjkalo Ljublančank in Ljubljančanov, ki bi volili zanj  z nad  50 % . Moral je zmagati že v PRVEM KROGU, s čemer se je izognil neposrednemu  soočenju  z izzivalcem Anžetom LOGARJEM v drugem krogu. V tem primeru bi ZOKI »popušil« na enak način kot je »popušil« v parlamentu 67 : 0 v primeru kanala C0.  Tega si Kučanov kočevski medved ni smel in ni upal dovoliti, saj je v duelih soočanja z resnico – s fakti,  izrazito slab in izgubi živce, tako kot jih je izgubljal zaradi bančne luknje v duelih z Anžetom Logarjem na preiskovalni komisiji v DZ RS. 

Uvozna kvota 35.000, ki je navedena v ovadbi je dovolj velika količina,  da je to prevaro omogočila. Toliko Zoki zna tudi računati, ne samo lagati !!!  Več o tem v kazenski ovadbi na povezavi: https://drzavljank.si/post/551297/kazenska-ovadba-zaradi-utemeljenega-suma-uvoza-volivcev-v-ljubljani-2018

Javni servis RTVSLO pa je tukaj povsem jasno opredeljena - z molkom, ki ga »javni servis« o-ne-mogoča  in stranskimi zgodbami, ki odvračajo od bistva, da  so bile Lokalne volitve Ljubljani z Uvozom volilvcev 2018 UKRADENE !!!  Zato sta Upravno in Ustavno sodišče stisnila REP MED NOGE ! 

Vili Kovačič, državljan K.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.