Vabljeni na romanje v Medžugorje za domovino s Krščanskim forumom SDS Izpostavljeno

  • Napisal  Krščanski forum SDS
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
Utrinek z lanskega romanja v Medžugorje (foto: Krščanski forum SDS) Utrinek z lanskega romanja v Medžugorje (foto: Krščanski forum SDS)

Vabljeni na tradicionalno romanje za domovino v Medžugorje s Krščanskim forumom SDS in sicer od četrtka, 25. aprila, do nedelje, 28. aprila 2019.

 

Romanje bo potekalo pod geslom »Spreobrni se in veruj evangeliju.« (Mr 1,15), romanje bo tudi zahvala ob tridesetletnici padca berlinskega zidu. Na njem bomo molili tako za domovino, Evropo kot tudi za osebne potrebe. Duhovni spremljevalec bo minorit p. Damjan Tikvič. V program bo vključena maša na Žežlju v Beli krajini (prvi dan romanja), obisk Crnice, Križevca, večernega programa v Medžugorju, skupnosti Cenacolo, zadnji dan pa se ustavimo v Šibeniku. Vključen je tudi bogat program na samem avtobusu do tja in nazaj.

Cena romanja je 140 evrov na osebo, vključen je prevoz z avtobusom, polni penzion, romarski paket in drobna presenečenja. Prijava velja ob vplačani akontaciji najmanj 40 evrov.

Informacije in prijave: Gašper (tel: 041 884 500), email: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

nazaj na vrh