Ustanovitev Krščanskega foruma SDS Maribor

  • Napisal  SDS Maribor
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
Ustanovitev Krščanskega foruma SDS Maribor (foto: SDS Maribor) Ustanovitev Krščanskega foruma SDS Maribor (foto: SDS Maribor)

V četrtek je v prostorih župnije Sv. Jakoba v Limbušu pri Mariboru potekala ustanovna konferenca Krščanskega foruma SDS Maribor.

Konferenco je vodil župnik g. Andrej Firbas, podpredsednik Krščanskega foruma na državnem nivoju. Predstavil je smisel Krščanskega foruma SDS, kateri se zavzema za duhovno rast slovenskega naroda in za spoštovanje, ohranjanje ter bogatenje slovenske kulture. Krščanski forum želi združiti vse, ki sprejemajo evropske civilizacijske vrednote, v ospredje pa postavlja skrb za družino in narod. Predsednik mestnega odbora SDS Maribor, mag. Zvone Zinrajh, je v nagovoru povdaril, da naj verni člani SDS izražajo svoja stališča v tovrstnih forumih, zato so pomembni povezovanje, medsebojna pomoč in podpora. Za predsednico Krščanskega foruma je bila izvoljena ga. Ksenija Šeligo, ki bo delovala v smeri ohranjanja slovenske vere in kulture, na temeljih medsebojnega spoštovanja.

MO SDS Maribor

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.