(VIDEO) Poglejte ta brutalen napad migrantov na britanskega policista, ki so ga zbili na tla in brcali v glavo! Izpostavljeno

Brutalno so ga zbrcali. (vir: Facebook) Brutalno so ga zbrcali. (vir: Facebook)

Čeprav v Veliki Britaniji velja, da je napad na policista nekaj najbolj nesprejemljivega in ga enačijo z napadom na celotno Združeno kraljestvo, pa migrantov to ne zanima preveč.

 

Našli smo namreč posnetek, ki nazorno prikazuje nasilje migrantov nad policistom, ki so ga zbili na tla in brcali v glavo. Eden od migrantov pa je skočil še na policista, ki se je mimo pripeljal na motornem kolesu. Dogodek se je zgodil v Birminghamu.

To, kar vzbuja pozornost, pa je, da policist ni pokazal odpora, ko so ga brcali v glavo, migranti pa so svoje »junaštvo« posneli z mobitelom in posnetek širijo okoli.

Je Facebookova spletna »policija« skušala cenzurirati posnetek, saj le-ta ne ustreza politični korektnosti, ki zapoveduje, da migranti niso nasilni.

Posnetek si oglejte TUKAJ.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.